Επαναπατρισμός ΣορούΤι είναι ο επαναπατρισμός σορού

Επαναπατρισμός σορού είναι η διαδικασία κατά την οποία το αγαπημένο μας πρόσωπο μεταφέρεται και ενταφιάζεται στην χώρα και πόλη της επιλογής του ή των αγαπημένων του ανθρώπων. Ο επαναπατρισμός μπορεί να αφορά είτε περιοχή εντός Ελλάδας είτε και σε χώρα του εξωτερικού.

Ο επαναπατρισμός σορού είναι μία διαδικασία η οποία δημιουργεί στην οικογένεια του εκλιπόντος ένα σημαντικό βαθμό ανησυχίας. Το γραφείο μας, με την πολυετή εμπειρία στους επαναπατρισμούς, απαλλάσσει την οικογένεια από αυτό το άγχος, αναλαμβάνοντας όλες τις διαδικασίες, από τη μεταφορά της σορού έως την τέλεση της κηδείας.

Μεταφορά σορού σύμφωνα με ευρωπαϊκές προδιαγραφές

Με πλήρη ιδιόκτητο στόλο οχημάτων, εγγυόμαστε τη μεταφορά του αγαπημένου σας προσώπου με αυστηρά επαγγελματικές προδιαγραφές. Η εταιρεία μας πραγματοποιεί τη μεταφορά της σορού με βάση τις οδηγίες και τους κανονισμούς του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και της Ε.Ε. που διέπουν την χώρα μας ή τη χώρα προορισμού.

Δυνατότητα μεταφοράς σορού παγκοσμίως

Η παρουσία μας στο χώρο των τελετών από το 1957, μας έχει επιτρέψει να δημιουργήσουμε και να διατηρήσουμε συνεργασίες με τα πιο εξέχοντα γραφεία τελετών σε παγκόσμιο επίπεδο.

Σε συνδυασμό με τη συνεχή επιτήρηση του στόλου μας, καταφέρνουμε να εκτελούμε τη μεταφορά της σορού γρήγορα, με ασφάλεια και φυσικά με σεβασμό και επαγγελματισμό. Με αυτό τον τρόπο, δημιουργούμε κλίμα εμπιστοσύνης για την οικογένεια του εκλιπόντος, αφαιρώντας κάθε δικαιολογημένη αγωνία.

Η οικογένεια δικαιούται, πάνω από όλα, να μπορεί να πενθήσει για την απώλεια της, χωρίς περαιτέρω έννοιες. Αυτός είναι και ο στόχος του γραφείου μας, και αποτελεί το λόγο που οι διαδικασίες μας σχετικά με τον επαναπατρισμό παραμένουν πάντα αυστηρά ελεγχόμενες.

Ο άνθρωπος στο επίκεντρο, καθ’ όλη τη διαδικασία επαναπατρισμού της σορού

Όλο το προσωπικό των τελετών «Παπαμακάριος» βρίσκεται κοντά σας, προσπαθώντας να περιορίσει, όσο είναι δυνατό, το βαθμό της συναισθηματικής σας φόρτισης.

Το γραφείο μας αναλαμβάνει και εκτελεί όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για τον επαναπατρισμό της σορού του αγαπημένου σας προσώπου. Αυτό το κάνουμε λαμβάνοντας υπόψη μας όλα τα άγχη που μπορεί να σας απασχολούν, συμπεριλαμβανομένου και του οικονομικού. Η ποιότητα των υπηρεσιών μας παραμένει αναλλοίωτη, όπως και ο σεβασμός και η αφοσίωσή μας απέναντι στο έργο που αναλαμβάνουμε για εσάς.