Πολιτική κηδείαΤι είναι η πολιτική κηδεία

Η πολιτική κηδεία είναι μία από τις τελετές που παρέχουν τα γραφεία τελετών, πριν την ταφή ή την αποτέφρωση. Το χαρακτηριστικό της πολιτικής κηδείας είναι η απουσία ιεροπραξιών, οποιουδήποτε θρησκευτικού δόγματος. Ο εκλιπόντας, ή οι συγγενείς του, προχωρούν στην επιλογή της πολιτικής κηδείας κυρίως για θρησκευτικούς λόγους.

Η τελετή της πολιτικής κηδείας συνήθως λαμβάνει χώρα σε εξωτερικό χώρο ή σε ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες, αν παρέχονται από το γραφείο τελετών. Στη χώρα μας η πολιτική κηδεία έχει νομική κάλυψη από το 1976.

Διαδικασίες Τελετής Πολιτικής Κηδείας

Στις Τελετές Παπαμακάριος, με σεβασμό στην ελεύθερη βούληση, αναλαμβάνουμε την οργάνωση και την τέλεση της πολιτικής κηδείας, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους.

Το προσωπικό μας, πάντα με διακριτικότητα, θα σας καθοδηγήσει σε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες πριν την τελετή της πολιτικής κηδείας. Οι διαδικασίες αυτές αφορούν θέματα όπως η απόφαση για την καταλληλότερη για εσάς αίθουσα, ανάμεσα στις ειδικά διαμορφωμένες που παρέχει το γραφείο μας. Είμαστε εκεί για την επιλογή λουλουδιών και για το στολισμό του χώρου σύμφωνα με τις επιθυμίες σας.

Στην πολιτική κηδεία η οικογένεια και οι αγαπημένοι άνθρωποι του εκλιπόντος έχουν τη δυνατότητα εκφώνησης λόγου. Ωστόσο, κατανοώντας την ευθραυστότητα της ημέρας, κατά τη διάρκεια της τελετής υπάρχει η δυνατότητα να εκφράσετε γραπτώς τις σκέψεις σας και τις ευχές συμπαράστασης.

Φροντίδα σορού στην πολιτική κηδεία

Αντιμετωπίζουμε τη σορό του εκλιπόντος με κατανυκτικό σεβασμό στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους μας. Το καταρτισμένο προσωπικό του γραφείου μας, φροντίζει για την εμφάνιση της σορού του αγαπημένου σας ανθρώπου, διασφαλίζοντας ότι η εικόνα θα παραμείνει αναλλοίωτη, και θα δεχθεί το τελευταίο αντίο με την αρμόζουσα αξιοπρέπεια.

Τελετή πολιτικής κηδείας πάντα με επίκεντρο τον άνθρωπο

Η εμπειρία και η διεθνής κατάρτισή μας μας επιτρέπουν να σας προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες, οι οποίες θα συμβάλλουν, όσο γίνεται, στο να ζήσετε τη δυσκολία αυτών των στιγμών στο ελάχιστο δυνατό.

Το γραφείο και το προσωπικό του «Τελετές Παπαμακάριος» φροντίζει ώστε να νιώθετε πάντα τη συμπαράσταση εκ μέρους μας με εμπιστοσύνη, σεβασμό και διακριτικότητα. Η μοναδικότητα της κάθε οικογένειας και του κάθε ανθρώπου, μας επηρεάζει και μας καθοδηγεί στο έργο μας όλα τα χρόνια, από το 1957. Αυτοί οι κανόνες διέπουν αυστηρά όλα τα είδη των τελετών που αναλαμβάνουμε, ανάμεσα τους και τις πολιτικές κηδείες.

Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που στο γραφείο μας μπορείτε να επιλέξετε το είδος της πολιτικής κηδείας που θεωρείτε καταλληλότερο για το δικό σας αγαπημένο πρόσωπο. Προσαρμοζόμαστε στις οικονομικές δυνατότητες της κάθε οικογένειας, με την ποιότητα να μένει πάντα σταθερή.

Το όραμά μας είναι να διασφαλίζουμε για εσάς μία πολιτική τελετή με σεβασμό, αξιοπρέπεια και ποιότητα, ώστε να αισθάνεστε ότι το τελευταίο αντίο παρέμεινε αναλλοίωτο και άρρηκτα συνδεδεμένο με τον άνθρωπό σας.