Θρησκευτική κηδεία


Η λέξη Κηδεία προέρχεται από το ρήμα «Κήδομαι» που στην νεοελληνική σημαίνει «Φροντίζω», αναφερόμενη στις τιμές που αποδεχόταν ο νεκρός τόσο με ιεροτελεστίες εξαγνισμού του σώματος, όσο και στο κατευόδιο με τιμές και ευλογίες.

Κατανοούμε βαθιά τη σημαντικότητα του τελευταίου «αντίο». Η στιγμή αυτή πρέπει να είναι έτσι, ώστε η οικογένεια του εκλιπόντα να αισθανθεί ότι ο τελευταίος χαιρετισμός ήταν πλήρης χωρίς καμία απολύτως παράλειψη.

Φροντίζουμε για εσάς όταν το έχετε περισσότερο ανάγκη

Με απόλυτη ευθύνη, το γραφείο μας αναλαμβάνει να διεκπεραιωθούν σωστά όλες οι τεχνικές λειτουργίες. Η εμπειρία μας κ το αυστηρά επιλεγμένο προσωπικό μας φροντίζουν ώστε να σας φτιάξουν ένα περιβάλλον όσο το δυνατόν πιο προστατευμένο από επιπλέον έννοιες και άγχη.

Ωστόσο, η διαδικασία της κηδείας δεν αφορά μόνο στην ομαλή τέλεση των διαδικασιών. Η εμπειρία της κηδείας αποτελεί μία τραυματική εμπειρία για τα αγαπημένα πρόσωπα του θανόντος. Στα χρόνια λειτουργίας μας, έχουμε βιώσει τον πόνο σε όλες του τις μορφές και διαστάσεις. Το γεγονός αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να πλάσει την ομάδα του γραφείου μας με χαρακτηριστικά που κάθε πληγείσα οικογένεια χρειάζεται - διακριτικότητα, σεβασμό και κατανόηση.

Η τελετή

Στις ΤΕΛΕΤΕΣ ΠΑΠΑΜΑΚΑΡΙΟΣ αναλαμβάνουμε την οργάνωση τελετών με σεβασμό προς τα θρησκευτικά σας έθιμα και την οικονομική σας δυνατότητα. Στόχος μας για κάθε τελετή είναι να χαρακτηρίζεται από αξιοπρέπεια, εμπιστοσύνη και συνέπεια. Σας απαλλάσσουμε από κάθε έννοια, αναλαμβάνοντας όλες τις λεπτομέρειες.

Φροντίδα σορού

Φροντίζουμε με σεβασμό τον άνθρωπο σας. Στόχος μας είναι η ύστερη εικόνα του αγαπημένου σας προσώπου, να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στην τελευταία σας ευχάριστη ανάμνηση από αυτό. Μέσα από εκπαίδευση χρόνων σε Ελλάδα και εξωτερικό, διασφαλίζουμε την αξιοπρεπή εμφάνιση του ανθρώπου σας κατά την διάρκεια της τελετής.

Η διαδικασία της τελετής

Αντιλαμβανόμαστε την εύθραυστη κατάσταση όταν χάνεις ένα αγαπημένο πρόσωπο. Αισθανόμαστε τα αντανακλαστικά μας σε υπολειτουργία, όπως και την ικανότητα οργάνωσης και συντονισμού. Γι’ αυτό το λόγο, το γραφείο μας και όλο το εκπαιδευμένο προσωπικό, βρίσκεται εκεί για εσάς. Αναλαμβάνουμε να εκτελέσουμε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες, πάντα με σεβασμό στις επιθυμίες σας.

Στόχος μας για κάθε τελετή είναι να χαρακτηρίζεται από αξιοπρέπεια, εμπιστοσύνη και συνέπεια. Σας απαλλάσσουμε από κάθε έννοια σχετικά με τις διαδικαστικές λεπτομέρειες, και ταυτόχρονα προσαρμόζουμε την οικονομική επιβάρυνση όσο γίνεται πιο κοντά στις δικές σας δυνατότητες.

Ηλεκτρονική πλατφόρμα για όσους δεν έχουν πρόσβαση

Οι Τελετές Παπαμακάριος κατανοώντας ότι δεν είναι δυνατό για όλους να παρευρεθούν και να συμπαρασταθούν, προέβη στη δημιουργία επικοινωνίας μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας.

Μέσω αυτής, παρέχουμε την δυνατότητα σε όσους δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν, να αποδώσουν τα συλλυπητήριά τους ηλεκτρονικά. Με το πέρας της τελετής, σας παραδίδουμε έναν ειδικό φάκελο με έγγραφα που θα χρειαστείτε μετέπειτα στις διάφορες υπηρεσίες, καθώς και όλα τα μηνύματα συμπαράστασης που στάλθηκαν ηλεκτρονικά.

Με επίκεντρο τον άνθρωπο

Στις Τελετές Παπαμακάριος γνωρίζουμε καλά τη σημασία των ανθρώπινων δεσμών και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει κάθε οικογένεια σε στιγμές απώλειας.

Κάθε πτυχή του ιερού αυτού μυστηρίου οργανώνεται εξ’ ολοκλήρου από εμάς βάση των επιθυμιών σας και των οικονομικών δυνατοτήτων σας. Με βάση τις θρησκευτικές παραδόσεις και ταυτόχρονα ακολουθώντας την εποχή, το γραφείο μας δεσμεύεται να σας παρέχει άψογες υπηρεσίες στο χαμηλότερο κόστος.

Το προσωπικό μας παραμένει δίπλα σας για οποιαδήποτε βοήθεια ή διευκρίνιση χρειαστείτε.

Επικοινωνήστε μαζί μας εδώ ώστε να φροντίσουμε τις δικές σας ανάγκες.