Μεταφορά ΣορούΗ μεταφορά της σορού του εκλιπόντος αποτελεί μία αναγκαία διαδικασία που όμως επιβαρύνει την ήδη ταλαιπωρημένη ψυχολογία της οικογένειας. Τη μεταφορά της σορού αναλαμβάνουν τα γραφεία τελετών.

Είμαστε δίπλα σας

Στόχος του γραφείου τελετών «Παπαμακάριος» είναι να κάνει ό,τι είναι δυνατό, για να απαλλάξει την οικογένεια από το περιττό ψυχολογικό βάρος, που αφορά τη μεταφορά της σορού του εκλιπόντος. Σκοπός μας είναι να επιτρέψουμε στην οικογένεια του θανόντος να πενθήσει μέσα σε κλίμα ασφάλειας, όσον αφορά στη μεταφορά του αγαπημένου της προσώπου από το γραφείο τελετών μας.

Το γραφείο τελετών «Παπαμακάριος» συμβαδίζει με τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς

Το γραφείο τελετών «Παπαμακάριος» αναλαμβάνει πλήρως τη μεταφορά και την τέλεση της κηδείας με σεβασμό και ασφάλεια, προς και από την Αθήνα ή οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας. Η μεταφορά της σορού γίνεται ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες και τους κανονισμούς του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και της Ε.Ε που έχουν θεσπίσει για τα γραφεία τελετών.

Οι διαδικασίες του γραφείου τελετών για τη μεταφορά της σορού

Το γραφείο τελετών «Παπαμακάριος» διαθέτει πλήρη ιδιόκτητο στόλο οχημάτων και εξοπλισμού. Αυτό, μας δίνει τη δυνατότητα να έχουμε τον πλήρη έλεγχο της ποιότητας των υπηρεσιών μας και να σας προσφέρουμε την ασφάλεια που χρειάζεται να αισθανθείτε σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Ο άνθρωπος στο επίκεντρο

Η απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου αποτελεί σοκ για κάθε οικογένεια. Στόχος μας είναι να συμβάλλουμε, όσο το δυνατόν περισσότερο, στη φροντίδα της ψυχολογικής σας κατάστασης. Επομένως, το γραφείο τελετών μας αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου τη φροντίδα και τη μεταφορά της σορού μέχρι και τη στιγμή του ενταφιασμού.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας βρίσκεται πάντα στη διάθεσή και το πλευρό σας.